Mama doznala da je kći varala na ispitu pa je kaznila oduzimanjem psa

Foto: Shutterstock

MAMA se toliko naljutila što je njezina kći varala na ispitu u školi da se odlučila na drastičnu kaznu. Obiteljskog psa je dala susjedima.

"Moja kći je uvijek bila pametno dijete. Počela je popuštati u školi. Prestala je pisati domaće zadaće, ne pazi na satu, a uči noć prije testa. Iznenađena sam što još uvijek ima dobre ocjene", napisala je majka na Redditu.

Na posljednjem testu iz povijesti djevojčica je riješila svega 37 posto ispita pa ju je mama upozorila da uči te da će je kazniti ako rezultat sljedeći put ne bude barem 55 posto.

"Nije me shvaćala ozbiljno, ali se vratila iz škole s rezultatom 78 posto. Smijale smo se i izašle na obiteljski ručak kako bismo proslavile", dodala je majka.

Međutim, nakon par dana je otkrila da je njezina kći varala na testu.

"Pronašla sam kutiju sa starim testovima od prijašnjih godina. Kopirala je jedan esej od riječi do riječi. Suočila sam je s otkrićem, a ona je lagala. Na koncu je sve priznala, ali nije se osjećala loše zbog toga što je učinila. Zato sam njezinog psa dala susjedima. Otad plače i naziva me pogrdnim riječima, ali smatram da mora shvatiti da sve ima posljedice", zaključila je majka koju su ljudi napali da je pogriješila.

"Psi su dio obitelji. Oni nisu kazna. Ovime si kaznila i psa koji nije učinio ništa loše", smatra jedna osoba.

"Da, postoje posljedice, ali oduzimanje psa nije jedna od njih", dodaje druga.

"Ovo je emocionalno uništavanje i maltretiranje djeteta. Postoje i bolje odgojne metode", zaključila je treća.