Mama podijelila internet neobičnim zahtjevom koji stavlja pred svoju djecu

Foto: 123RF

SAMOHRANA mama otkrila je neobičnu stvar koju traži od svoje djece. Na roditeljskom forumu Mumsnet priznala je da tijekom odmora nameće “sat vremena tišine u danu”. Ako njena djeca stara šest i devet godina u tom trenutku progovore, ušutkava ih.

“Sama sam s njima. Uživamo. Ali, Bože moj, koliko pričaju. To ne prestaje. Stalno trebaju moje odobravanje, traže da ih gledam dok skaču u bazen, rone, loptaju se i tako dalje”, napisala je pa priznala da je to sve umara.

“Na kraju dana, po povratku s plaže, želim sat vremena tišine. I mislim to ozbiljno. Ako pokušaju razgovarati sa mnom o bilo čemu, odmah ih ušutkam. Nekom tko promatra izvana to vjerojatno izgleda zastrašujuće. Ali u suprotnom mislim da to nikad neće stati. Ima li netko sličnu situaciju? Ili sam otišla predaleko?” upitala je.

Svojim priznanjem je podijelila internet, a neki su njen pristup nazvali “prestrogim”. 

“Shvaćam da je teško. Pronađi nešto da ih zaokupiš: filmove, knjige, tablet… U redu je biti na miru, ali ne zahtijevati tišinu. To je prestrogo”, poručila je jedna mama.

“Mogu razumjeti, ali sat vremena je previše. Djeca se mogu zabaviti 20 minuta dok ja popijem šalicu čaja i to je dovoljno”, kaže druga.

“Sat vremena je previše za tako malu djecu. Prestrogo. Što ako im nije dobro? Ili su žedni? Što rade u tišini sat vremena?” upitala je treća. 

“Nerazumna si”, kratko je komentirala četvrta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.