Mama pokazala ekstremnu posljedicu dojenja: Potrajat će iduće dvije godine

DOJENJE se može opisati kao lijepo, dirljivo, čarobno, bolno, teško, izazovno... I može značajno utjecati na izgled tijela. Jedna je mama pokazala koliko se njeno tijelo promijenilo zbog ovog jednostavnog i prirodnog načina hranjenja bebe, a promjena je prilično ekstremna.

Mama dvoje djece iz SAD-a Bobbi Althoff podijelila je video na TikToku o svojoj ekstremnoj nuspojavi dojenja i prikupila je nevjerojatnih tri milijuna pregleda u manje od tjedan dana.

@bobbialthoff

This is not to deter anyone from nursing, i would do it over and over again a million times no matter how ridiculous i look

♬ original sound - Bobbi Althoff

"Prošlo je otprilike tjedan dana od poroda i nikad nećete pogoditi što se dogodilo", kaže ona dok otvara ogrtač i otkriva dojke vrlo različite veličine. "To su Gospođa Overachiever i Gospođa Underachiever", kaže ona. Bobbi objašnjava da se potrudila izmjenjivati dojke dok je hranila svoju bebu, ali slabija dojka jednostavno nije bila u stanju pratiti puno krupniju blizanku.

"Dobra vijest je da, ako se ovo dogodi vama, znajte da sam to već prošla i nisam ništa poduzela, a sve se vratilo u normalu, moje obje dojke potpuno su nestale", šaljivo je poručila Bobbi svojim pratiteljima.

"Dakle, sad kad ponovno dojim, morat ću se baviti time još dvije godine."

Bobbi kaže da je ovo samo početak, vrijeme ne umanjuje ovu pojavu dok god doji

"Ova ne može pratiti drugu", kaže pokazujući na manju dojku. "Izdajala sam se, činila sam sve da je natjeram da proizvodi više mlijeka, ali ona ima stav: 'Ne, hvala, možda ću s tvojim trećim djetetom biti bolja.'"

"Moje su odlučile ostati takve", napisala joj je u komentaru jedna žena, a druga je dodala: "Moje su već takve, a nisam mama."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.