Mama pomogla kćeri obrijati dlačice s lica, ljudi je podržavaju

PUBERTET je izazovno životno razdoblje u kojem dolazi do mnogo promjena kod djevojčica, a jedna od njih uključuje i pojavu dlačica na neželjenim mjestima. Upravo je jedna mama postala hit na društvenim mrežama nakon što je objavila video na TikTok profilu pod nazivom @queencitytrends, u kojem pomaže svojoj kćeri obrijati dlačice na licu.

@queencitytrends I tried doing this myself secretly at her age since I wasn’t allowed to do this until HS and it didnt end well 😭🤷🏾‍♀️ #momlife #momtok #browngirl #browntiktok #momsover30 #momanddaughter #momanddaughters ♬ Just A Girl - No Doubt

Mama Vidya objasnila je da njoj nije bilo dozvoljeno obrijati dlačice kada je bila u godinama u kojima je njena kći sad iako je roditelje nekoliko puta pitala za dopuštenje. Kako ne bi napravila istu pogrešku, svojoj je kćeri tinejdžerici u tome bez imalo razmišljanja odlučila pomoći.

''Mame, ako vas vaše tinejdžerice zamole da im pomognete ukloniti dlačice s lica, molim vas, napravite to'', napisala je u opisu snimke koja je u kratkom vremenu postala viralna i u samo nekoliko dana ima gotovo 20 milijuna pregleda. Uz sreću na licu njezine kćeri, oduševljeni su bili i pratitelji.

''Mene su kao malu često maltretirali jer sam imala dlačice na licu, a moji roditelji nisu dozvoljavali da ih uklonim. Divna si mama, drago mi je što tvoja kći neće imati takvih problema zahvaljujući tebi'', jedan je od mnogih komentara podrške.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.