Mama prestravila sinčića obrativši mu se preko nadzorne kamere: Emocionalna trauma

Foto: TikTok screenshot

KAD su u pitanju stvari koje najvjernije opisuju roditeljstvo, pri vrhu se nalaze trenuci u kojima uhvatite dijete da radi nešto što ne bi trebalo. Takve su situacije sasvim očekivane i uobičajene dok se ne radi o ozbiljnom neredu, šteti ili ilegalnoj radnji.

Način na koji roditelji postupaju u onim blažim prijestupima razlikuje se od obitelji do obitelji. Jedna je mama na teži način otkrila da njena metoda, koliko god potekla iz dobre namjere, nije završila tako dobro, a svi bi mogli naučiti na njenoj pogrešci i usput se dobro nasmijati.

@missmoose14 he's been scared of the camera ever since 😩🤷‍♀️ #fyp ♬ original sound - missmoose14

Korisnica po nadimku missmoose14 objavila je na TikToku snimku sa sigurnosne kamere iz dječje sobe. Njen sinčić Braden, dijete predškolske dobi, hodao je po svojoj sobi iako je trebao biti u krevetu i već spavati.

Iz sigurnosne kamere odjednom je odjeknuo glas njegove majke: "Bradene, vrati se u svoj krevet." Braden je zaprepašten neočekivanim zvukom koji naizgled dolazi niotkud briznuo u plač.

Tekst u videu glasi: "Prvi i zadnji put koristim značajku za razgovor na kameri. Od ovog trenutka se boji kamere."

Snimka je pregledana gotovo 15 milijuna puta i ima 28.000 komentara.

"Kladim se da više neće napustiti krevet", ironično je primijetio jedan korisnik.

Neki ljudi su našli pozitivnu stranu Bradenovog vriska: "Taj klinac nikada neće biti otet. Međunarodna svemirska postaja bi znala za to."

Netko je dodao i šalu na račun dječakovog imena: "Malac je prvi put shvatio da se zove Braden."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.