Mama rezervirala hotelsku sobu kako bi u miru zamotala božićne darove

Screenshot: TikTok

Jedna mama, koja se na TikToku predstavlja kao @McKelliganL, već treću godinu planira svoj vikend za zamatanje darova. To znači da rezervira hotelsku sobu na dvije noći kako bi u miru pripremila darove za Božić.

Prošle godine snimku svog bijega objavila je na TikToku i postala je viralna.

"Rezervirala sam hotelsku sobu na dvije noći, zamotala sve darove, naručila hranu za van, gledala TV i nitko me ništa nije pitao", napisala je uz snimku.

@mckelligan Second annual wrapping weekend! Booked a hotel for two nights, wrapped all gifts🎄, order takeout, watch tons of tv, and no one asked me for anything 🤶🏻. #momwin #wrappinghacks #selfcare #christmas #wrappinggifts #wrappingweekend #mrsclaus ♬ Candy Cane Lane - Sia

Kada je sve obavila, @McKelliganL bila je okružena hrpom lijepo zamotanih darova, a sudeći prema komentarima, njezina ideja djeluje kao san svake zaposlene mame.

"Ovo je nešto najbolje ikad", "Sviđa mi se kako si uključila brigu o sebi u jedan od zadataka za druge", "Iskreno, ovo je vikend iz snova", "Nisam mama, ali želim ovo isprobati", neki su od komentara.

Tvrtka Scotch prva je u povijesti ponudila jedno noćenje u Lotte New York Palaceu u razdoblju od 6. do 16. prosinca kako bi kupci mogli pobjeći od radoznale obitelji i uživati u prostoriji opremljenoj svim vrstama papira i traka za zamatanje darova.