Mama šestero djece rodila dijete svom bratu i njegovom partneru

NESEBIČNA sestra odlučila je pomoći bratu da ispuni svoje snove i postane otac. Naime, 42-godišnja Tracey Hulse, koja i sama ima šestero djece, odlučila je biti surogat majka svom mlađem bratu Anthonyju Deeganu i njegovom partneru Rayu Williamsu.

Njih dvojica su izgubili gotovo godinu dana tražeći ženu koja bi im pomogla ostvariti snove o roditeljstvu tako da su oduševljeno prihvatili ovu neobičnu ponudu.

"Nakon što je prošla godina dana, a oni još uvijek nisu pronašli surogat majku, odlučila sam im pomoći. Već sam im dva puta to bila ponudila, ali smo se samo nasmijali. Treći put sam im rekla da bih ozbiljno voljela nositi njihovu bebu", ispričala je Tracey koja je još ranije o tome razgovarala i sa svojim suprugom. On je mislio da je možda prestara za još jednu trudnoću, ali ona se nije tako osjećala.

Par je podignuo kredit od 36 tisuća funti kako bi mogao financirati tri kruga IVF postupka te su obojica donirala spermu, a korištena su i jajašca dviju anonimnih donatorica. Tako da ustvari ni sami ne znaju tko su biološki otac i majka njihovog djeteta.

Nakon dvije neuspješne runde izvantjelesne oplodnje, treći put je uspjelo. 

"Svaku smo odluku donijeli zajedno i svaka je donijeta iz pravih razloga. Ray i ja uvijek smo držali Tracey na prvom mjestu jer je ona žrtvovala svoje tijelo za nas. Prihvatili bismo da je ona nakon dva neuspješna postupka umjetne oplodnje odlučila reći da ne želi više pokušavati", ispričao je Anthony.

Tracey je 12. listopada prošle godine carskim rezom rodila dječaka, a Anthony kaže da je njegova veza sa sestrom čvršća nego ikad prije jer mu je dala najveći životni dar, piše Daily Mail.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.