Mama smislila odličnu ideju zbog koje kupovina s djecom neće biti noćna mora

Foto: Pexels, Facebook

NEMA roditelja koji bar jednom nije iskusio napadaj djeteta dok su bili u dućanu i kupovali nešto. Ono što počne kao možda i simpatičan pokušaj djeteta da se dokopa nekog slatkiša ili igračke, završi kao rat čim mu kažete da to ne može dobiti. Ako vas to izluđuje i ne znate kako biste riješili situaciju, a dijete vam se ne smiruje, proučite savjet koji je na jednoj Facebook stranici nedavno objavila žena po imenu Lauren.

Lauren je svoju ideju objavila u jednoj Facebook grupi za roditelje i objasnila da uvijek kad vodi sina sa sobom u dućan ponese dvije veće kvačice i posudicu za pravljenje leda. Onda uzme kolica za kupnju i kad posjedne sina u dio predviđen za djecu, posudicu leda samo kvačicama pričvrsti za kolica i napuni ju grickalicama koje je također ponijela.

Ideja je naišla na oduševljenje budući da je izuzetno jednostavna, a paralelno ne zahtijeva dodatan trošak, nego samo dvije stvari koje ionako već imate u kućanstvu. Doduše, Lauren preporučuje posudicu za velike kockice leda da bi sve grickalice mogle stati u nju, ali možete se snaći i s onim što imate.


"Jedna velika posudica za led i dvije kvačice za rublje su sve što mi je potrebno za miran shopping sa sinom", napisala je i dodala da kao grickalice preporučuje voće, narezanu mrkvu i kekse od riže te na kraju dodala: "Ako su grickalice potrebne za mir, nosim sa sobom cijeli buffet."

Uz mnoštvo pozitivnih komentara i pohvala, jedan komentar se ipak posebno istaknuo: "Kakva odlična ideja! Samo mi je žao da se ne mogu i ja ugurati u ta kolica pa grickati dok me voze po dućanu."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.