Mama snimila prve korake najmlađe kćeri, ljude oduševilo ponašanje starijih sestara

Screenshot: TikTok

KAYLIE Varney snimila je trenutak kada je njezina najmlađa kći napravila svoje prve korake. Malenu djevojčicu starije su sestre htjele naučiti hodati, a kada je djevojčica konačno napravila prve korake, bile su uz nju. Kaylie je prizor podijelila na TikToku, na kojem ona i suprug objavljuju sadržaj o životu njihove obitelji.

Kada je najmlađa djevojčica ustala na noge, najstarija sestra joj je rukama pokazivala da joj priđe. Malena djevojčica nije puno razmišljala prije nego što je počela hodati. Iako joj pokreti nisu bili najstabilniji, uspjela je doći do starije sestre koja ju je zagrlila. Njihova mama, Kaylie, sve je uspjela snimiti i tisuće dirnula videom.

@varneyfamily Brb crying my eyes out 😭 #cute #baby #firststeps #emotional #sisters #cute #adorable ♬ Somewhere only we know cover - Sofía

Ljudi su u komentarima ispod videozapisa pisali da im je cijeli prizor jako sladak.

"Ovo je najslađi video koji sam pogledala u zadnje vrijeme. Baš je lijepo što se toliko vole", "Preslatke su!", "Ljubav između sestara je posebna", "Super mi je što su starije sestre uzbuđenije od nje zbog toga što hoda", "Nakon ovoga započinje prava igra", "Ne mogu prestati gledati ovaj video", neki su od komentara korisnika TikToka.