Mame oduševljene fotografijom Petre Nižetić s Rive: "Dojenje po splitski"

DOMAĆA modna blogerica s američkom adresom Petra Nižetić svoj posao je privremeno stavila u drugi plan, a posvetila se čarima i izazovima majčinstva. Kako i sama priznaje, sve se promijenilo preko noći, a otkad je prije šest mjeseci postala majka malenog Joze nostalgija za domovinom i dragim ljudima postala je još izraženija.

Zato je jedva dočekala povratak u Hrvatsku, a nedavno je sve raznježila obiteljskom fotografijom koja možda najbolje opisuje trenutak koji su svi oni dugo čekali.

Također, s pratiteljima na Instagramu rado dijeli i druge majčinske trenutke, a svojim primjerom nastoji normalizirati mnoge teme koje su za pojedince još uvijek tabu, poput dojenja u javnosti. Iako mnogi i dalje negoduju na takve prizore, Petra je već nekoliko puta podijelila fotografije na kojima hrani svog sinčića. Štoviše, jednu takvu je iskoristila i da upozori na problem na koji mnoge žene zaboravljaju te upozori na važnost pregleda grudi.

Kako svaka takva njezina fotografija izazove brojne pozitivne komentare, ne čudi što se isto dogodilo i sada kad je podijelila trenutak zabilježen na splitskoj Rivi.

"Dojenje po splitski", napisala je blogerica.

"Predivan prizor", "Divni ste" i "Kako je lijepo ovo vidjeti", samo su neki od komentara oduševljenih dama, od kojih su mnoge i same majke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.