Marie Kondo treći put postala mama: Podijelila prvu fotku bebe i otkrila spol

MARIE KONDO, slavna stručnjakinja za čišćenje i organizaciju doma, postala je mama treći put.

"Dječak je! Presretna sam jer sam dočekala da se ovo klupko sreće pridruži našoj obitelji", napisala je ponosna mama podijelivši prvu dječakovu fotografiju i dodavši kako tek sada slijedi "zabavni dio".

Kondo i njezin suprug Takumi Kawahara, s kojim se vjenčala 2012. godine, također su ponosni roditelji kćerima Satsuki i Miko.

Osim u organizaciji svog doma, Marie se odlično snalazi i u roditeljstvu, iako se čini da se pritom vodi drugačijom logikom. Naime, u razgovoru za People je otkrila kako je na tom području odustala od "perfekcionizma", što joj je pomoglo da se nosi sa situacijama u kojima njezine kćeri nisu poslušne ili imaju ispade bijesa.

"Uzmem vrijeme da slušam. Kad se smire, pitam ih što ih muči, a zatim im dam do znanja da ih razumijem. Pokušavam cijeniti njihove osjećaje", rekla je tada Kondo koja smatra kako je kaos dio roditeljstva te da je sasvim prirodno da djeca imaju tantrume.

Podsjetimo, Kondo je autorica bestselera The Life Changing Magic of Tidying Up, u kojem je pojasnila svoju metodu KonMari, koja je uvelike promijenila živote brojnih odraslih koji nisu znali kako se riješiti nepotrebnih stvari i izbaciti ih iz svojih domova. Po knjizi je naknadno snimljena i serija koja se emitirala na Netflixu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.