Megan Fox i Brian Austin Green konačno predstavili svoje treće dijete svijetu

Foto: Instagram 

IAKO je maleni Journey River Green rođen još u kolovozu javnost je do jučer strpljivo čekala njegovu prvo javno predstavljanje, a taj je korak na Instagramu učinila mama Megan Fox.

Slavni i javni nekad su, sjećate se, dobivali masne pare kojima su im mediji plaćali za ovakve prve fotografije, no zvijezde današnjice, uz ovoliko društvenih mreža, sve češće preskaču taj financijski pozamašan korak i jednostavno naprave ekskluzivu na svojim profilima.

Mediji su tako dugo škicali i profile Megan Fox i njenog supruga Brian Austin Greena ne bi li konačno ugledali lice njihove treće bebe i nakon što tjednima nije bilo ni traga ni glasa malenom Journey Riveru, jučer se pojavila prva fotografija i javnost se odmah zaljubila u njihovog novog člana obitelji.

Megan Fox i Brian Austin Green u braku su od 2010. godine, a iako se lani prilično glasno šuškalo o njihovom razvodu maleni Journey River očito je uspio spasiti njihovu ljubav i očuvao njihovu obitelj na okupu. Osim malenog Journey Rivera, par ima još dva sina - Noah Shannon nedavno je napunio četiri godine, a srednji brat Bodhi Ransom sada ima dvije i pol godine.

Osim trojce sinove koje je dobio u braku s Megan Fox, Brian Austin Green ima i starijeg 14-godišnjeg sina Kassius Lijah Marcil-Green kojeg je dobio u braku s glumicom Vanesom Marcil.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.