Melissa McCarthy podijelila svoj trik za nošenje s buntovnim kćerima

GLUMICA Melissa McCarthy ima zanimljiv pristup roditeljstvu, a bazira se uglavnom na obrnutoj psihologiji. Nedavno je u gostovanju kod Ellen DeGeneres rekla da je njena kći obojila kosu u modru boju. Premda možda nije bilo mudro pričati o toj metodi u emisiji koju mogu vidjeti i njena djeca, to je neće pokolebati.

Melissa i njen suprug Ben Falcone su se upoznali 1998. radeći improvizirane smiješne točke u zajedničkoj grupi, stoga oboje imaju smisla za inovativne ideje i dašak dramatičnosti, pa nije neobično da su njihove kćeri Vivian (14) i Georgette (11) naslijedile barem dio njihove spontanosti i smisla za humor. Ponosna majka izjavila je da je oduvijek poticala kreativnost kod svoje djece, bez obzira na to kako to izgledalo ostatku svijeta.

"Otkad su bile vrlo male, dozvoljavala sam im da crtaju po svojoj koži", podijelila je s Ellen. "Ponekad bih se i sama uključila i šarala po njihovim rukama. Imale su oko 18 mjeseci i meni je to bilo vrlo smiješno."

Njene djevojčice sad su velike i krenule su stopama svojih roditelja. Starija kćer Vivian je umjetnička duša, a Georgette obožava japanske animirane filmove.

"Toliko ih voli da je počela učiti japanski. Kad se spremamo za školu, pojavi se s nacrtanom žutom debelom linijom preko očiju i vilenjačkim ušima i kaže da je spremna", pohvalila se Melissa.

Melissina reakcija na ovakve ideje je stoičko prihvaćanje.

"Ako nastavim pokazivati da me to ne dira, vjerujem da će im s vremenom dosaditi."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.