Michael Bubble obznanio - moj sin će živjeti!

Foto: Instagram 

NITKO nikada neće moći razumjeti kako se čovjek može u jednom danu promijeniti kada dozna da mu je - netko bližnji, on sam, ili još najgore - njegovo dijete - ima rak. I isto tako nitko ne može pojmiti kako je to nastaviti živjeti nakon što vam liječnici kažu da je opet sve u redu. Koliko li tada samo naučite - cijeniti život! 

To je priča koju jako dobro znaju Michael Buble, kanadski pjevač i glumac i njegova supruga Luisana Lopilato, također glumica i pjevačica, ali iz Argentine, čijem su trogodišnjem sinu liječnici ovih dana donijeli lijepu vijest. Više nema rak! Živjet će! 

Njihovog trogodišnjeg sina Noaha svjetska javnost pozorno prati otkako je u studenog otkriveno da ima rak jetre. Od tada im se život stubokom promijenio, a sada konačno mogu svi odahnuti. Ali jedno je sigurno - oni više nikada neće biti onakvi kakvi su bili prije samo nekoliko mjeseci.

"Kada vam se ovako nešto veliko strašno dogodi jednostavno morate prihvatiti tu činjenicu da se dogodilo i vama, i da morate učiniti sve što je u vašoj moći da to promijenite. Nitko ne zna kako je točno proživljavati sve to, ali moram vam priznati da su tu uvelike pomogle sve vaše želje, sve vaše riječi podrške. Hvala vam svima na toj pozitivnoj energiji. Pomogla je. Naš Noah više nema rak!", napisala je to svima koji prate njih i njihovog Noaha.  

"Sada konačno možemo malo odahnuti iako njegovo liječenje još uvijek nije ni izdaleka gotovo. I dalje smo pod strogim okom liječnika, kontrola i brige, ali sada je ipak sve mirnije. Sada imam veliki osmjeh na licu kada ih gledam kako su sretni, kako rastu, kako je pred Noahom i njegovim jednogodišnjim bratom Eliasom vedra budućnost.  

I na sve sam spremna. Njegova nas je bolest učinila još snažnijima, za njih." 

Tko to nije prošao neće to tako nikada ni razumjeti, ali svakako znamo da takva situacija doista učini sve njih još snažnijima, više spremnima cijeniti stvaran život i prave, male stvari. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.