Miranda Kerr će svom suprugu milijarderu dati nešto neprocjenjivo

Foto: Splash 

NAKON što je ljetos medijima ispričala koliko se dugo čuvala za novi brak te da je postala "čedna ženica" suprugu, milijarderu Evanu Spiegelu, Miranda Kerr tek je sada dokazala da je savršena supruga. 

>>Miranda Kerr otkrila svoju čednu stranu te mnoge ostavila bez teksta<<

Iako ima milijarde, njen suprug, osnivač Snapchata, tek će od nje dobiti nešto se ne da kupiti novcem. Miranda je, naime, trudna! 

Vijest je brzo odjeknula medijima, a službeno ju je potvrdila glasnogovornica para koja je u ime njihove obitelji nedavno izjavila: "Miranda, Evan i Flynn jako se vesele prinovi."

Bit će to njihovo prvo zajedničko dijete, a drugo u obitelji, s obzirom na to da šestogodišnji Flynn, kojeg je Miranda dobila u braku s glumcem Orlandom Bloomom, većinom živi s njima. 

Doduše, Orlando i Miranda imaju zajedničko skrbništvo nad Flynnom, a sudeći prema njihovim brojnim izjavama, oboje su nastavili biti sjajni roditelji. Među njima nikakvih trzavica, ostali su dobri prijatelji te je čak i Orlando navodno već izjavio da se jako veseli što će njegov sin Flynn uskoro postati veliki braco. 

 

Termin se još uvijek ne zna, ali vjerujemo da ćemo ga s vremenom doznati. Kao i druge detalje vezane uz prvu zajedničku bebu milijardera i slavnog modela. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz bebe, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: bebe. 

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.