Model golišavom fotkom uzvraća udarac trolovima koji tvrde da ne izgleda trudno

Foto: Instagram

BELLE Lucia je model u petom mjesecu trudnoće. Početkom travnja je objavila da je trudna, no mnogi nisu u to mogli povjerovati jer joj se trbuščić uopće ne nazire pa su je optužili da laže. 

Sada je odlučila odgovoriti na te okrutne napade i ljudima poručiti da ne mora trudnoća na svaku ženu jednako utjecati.

“Kao što možete vidjeti, žene izgledaju drugačije, ali nose male život u sebi. Zato što se ne vidi koliko biste vi htjeli, ne mora značiti da je moja trudnoća nezdrava ili da promoviram mršavost u trudnoći. To je moje tijelo i ne mogu si pomoći ako ne izgleda kao kod svih drugih žena. Posramljivanje na račun izgleda nije u redu, bez obzira na to koliko je netko velik ili malen”, napisala je pa dodala da je, s druge strane, osjetila sve simptome trudnoće.

“Imala sam jutarnje mučnine, bolne grudi, bila tjeskobna na početku jer sam strahovala od pobačaja - nisam imala pojma koliko su učestali. Naučila sam sve prihvatiti, i uspone i padove”, pojasnila je svima koji ne vjeruju da će kroz nekoliko mjeseci na svijet donijeti svoje prvo dijete.

Na Instagramu je nedavno objavila i fotografiju ultrazvuka kako bi dokazala da je u drugom stanju, ali ni to nije zaustavilo kritike na njen račun pa ju je obrisala.

“Ne izgledaš trudno, nikad ne bih rekla”, poručila joj je jedna osoba.

“Bit će mršavija od mene čak i u devetom mjesecu trudnoće”, smatra druga.

Belle je na ove kritike imala jasan i jednostavan odgovor: “Ako nemam trbuščić, ne znači da nisam trudna”.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.