"Moj tata je heroj": Mama se šokirala kada je pročitala sastavak svog sina

Foto: 123RF, Reddit

JEDNA mama je priznala da se osjećala poprilično poniženo nakon što je pročitala vrlo neugodan sastavak svoga sina o tome kako ju je suprug "spasio".

Naime, dječak je dobio zadatak da napiše nešto o svome heroju, a on je u detalje objasnio zašto njegov tata zaslužuje titulu heroja.

"Moj je tata heroj jer je spasio moju mamu od odlaska na nebo. Moja bi mamica bila mrtva da moj tata nije bio tako hrabar. To se dogodilo prošli tjedan", napisao je dječak.

"Čuo sam mamu kako vrišti u spavaćoj sobi. 'O, Bože, stižem, stižem.' Bio sam jako uplašen jer nisam želio da mi mama umre. Otrčao sam u spavaću sobu svojih roditelja. Noge su joj bile ravno u zraku. Bog ju je pokušavao povući, ali tata je bio na njoj i gurao je nazad. Gurao je sve dok je Bog nije pustio", objasnio je.

No, ova priča o heroju nimalo nije oduševila učiteljicu, koja je zahtijevala da roditelji dođu na sastanak. 

Mama je kasnije podijelila domaću zadaću svog sina na Facebooku, napisavši: "Uvijek provjerite domaću zadaću svog djeteta prije nego što je preda", prenosi The Sun. Nakon toga se taj zanimljiv pismeni rad pojavio i na Redditu, a internetski korisnici ne skrivaju koliko su se nasmijali na tuđi račun.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.