Muž ima groznu naviku buđenja supruge usred noći: "Gore od sebičnosti"

Foto: Shutterstock

JEDNA je žena na Redditu objavila da je muž redovito budi da je upita koliko je sati. Zanimalo ju je što zajednica o tome misli. "Bez iznimke, svaki put kad se moj muž probudi usred noći, probudi i mene da bi me upitao koliko je sati. Zamolila sam ga da prestane to raditi i ne razumijem zašto nastavlja s tim", navela je.

"Oboje spavamo pored mobitela koji se pune pokraj naših uzglavlja", nastavlja ona. "Dakle, jednako mu je lako posegnuti i provjeriti vrijeme na vlastitom telefonu kao što mu je lako probuditi me i pitati me."

Priča postaje sve gora

"Oboje radimo puno radno vrijeme i imamo dijete. Ja obavljam 100 posto noćnih obaveza oko djeteta jer on putuje na posao dalje nego ja. Dakle, on kaže da je logično da ga pustim da spava jer mora krenuti na posao ujutro prije mene."

Ono što dodatno otežava ionako bizarnu situaciju je to što ona jako teško ponovno utone u san nakon što je on trgne da bi mu očitala vrijeme. Objasnila mu je sljedeće: "Probuditi me zbog nečeg besmislenog, što možeš sam učiniti za sebe uz manje truda nego što ulažeš budeći mene, pokazuje potpuno nepoštovanje prema meni i stvarno je sebično od tebe."

Pojašnjava da bi bilo drugačije da mu je stvarno potrebna za nešto ili da beba plače.

Ljudi su bili bijesni i ponudili su joj neke savjete

Forumaši su bili prilično zgroženi suprugovim ponašanjem. Jedan je predložio: "Probudite ga svaki put kad beba zaplače i pitajte ga plače li beba. Da vidimo kako će mu se to svidjeti."

Netko joj je postavio pitanje: "Mislite li da bi vaš suprug doista bio zadužen za noćna buđenja bebe da je vaš put do posla duži od njegovog? Dopustite mi da odgovorim umjesto vas – ne."

"Ne znam je li to kontrola, sadizam ili što, ali radi se o puno gorem problemu od same sebičnosti ili lijenosti", dodao je treći.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.