Muž se protivi ženinom odnosu s pokćerkom iz prošle veze. Ljudi govore da ga ostavi

Foto: Shutterstock

OSJEĆATI roditeljsku ljubav prema djetetu nisu sposobni samo biološki roditelji. Provođenje mjeseci ili čak godina s djetetom, odgajajući ga i brinući za njega, može rezultirati povezanošću i ljubavlju s kojom se teško išta drugo može uspoređivati.

Jedna je žena na Mumsnetu podijelila svoje iskustvo i zatražila savjet u vezi sa svojom specifičnom situacijom. "Upoznala sam svog bivšeg muža kad je njegova kći imala godinu dana, njene mame više nije bilo", napisala je žena u objavi.

Jako se povezala s malenom

"Pomagala sam mu u odgoju, a moja obitelj je bila i njezina. Moji roditelji, braća i sestre je obožavaju", objasnila je. Ispričala je i da je vezu s bivšim prekinula kada je djevojčica imala sedam godina, a od tada je svaki drugi tjedan provodila vrijeme s njom.

Nakon nekog vremena upoznala je svog sadašnjeg supruga i sad su zajedno već četiri godine. Trenutno čekaju dijete, a suprug je na cjelokupnu situaciju počeo gledati drugačije.

"Odjednom se promijenio i počeo mi govoriti da moja pokćerka previše vremena provodi s nama", nastavila je. "Ne bi mu smetalo jednom mjesečno, ali smeta mu dva puta mjesečno. Stvarno sam imala dojam da se jako dobro slagao s njom. Nikad ih nisam vidjela da se svađaju. Rekao je da neće više biti tu kad je i ona i da se boji da naša beba ne plati cijenu."

Otkrila je i kako se njegova strana obitelji očitovala o situaciji

"Njegova majka slaže se i kaže da sigurno volim bivšeg kad toliko brinem o njegovoj kćeri", napisala je. Upitala je korisnike Mumsneta je li ona u pravu što ne želi birati između supruga i pokćerke.

Većina smatra da bi trebala odbaciti njega i prigrliti djevojčicu

Korisnici imaju puno kritika na račun njenog supruga te smatraju da on želi uspostaviti potpunu kontrolu nad njenim životom i vjeruju da je čekao da ona zatrudni da bi mu to uspjelo.

"Opa, odabrala si nesigurnog muškarca", komentirala je jedna osoba.

Druga je dodala: "Pa trebaš mu reći da ode živjeti s mamom. Onda će moći zajedno biti zlobni, u miru!"

"Otkači ga i posvoji je", još je jedan od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.