Muž ženi u trudovima rekao posljednju stvar koju je htjela čuti

DOK rađate, postoje sigurno neke stvari koje ne želite čuti. Neke od njih su pritužbe partnera da je gladan, umoran i slično. A tu su i neke beskorisne floskule.

Jedan muškarac nije bio svjestan da bi ono što govori moglo izazvati negativnu reakciju supruge koja je bila u trudovima, ali vrlo brzo je naučio lekciju. Naime, mama Jordan Younger je podijelila video na TikToku koji je pregledan više od 21.2 milijuna puta.

@thebalancedblonde did i mention i was 8cm dilated😳 #marriage #inlabor #givingbirthbelike #givingbirth #activelabor #marriagehumor #babyfever #8cmdilated #fyp #babytime ♬ original sound - jordan younger 💫

Tekst na ekranu glasi: "Usred aktivnog porođaja ste i vaš muž kaže posljednju stvar na svijetu koju želite čuti." U videu se vidi da njen suprug vozi auto dok je ona na koljenima i trpi bolove uslijed trudova. "Nisam dobro. Stvarno stvarno nisam dobro", kaže ona. Suprug je uvjerava da će biti u bolnici za sedam minuta, ali to joj ne pomaže da smiri živce.

"Jonathane, bojim se", nastavlja ona. Jonathan kaže: "Ne moraš se bojati", ali Jordan ga zaustavi i kaže: "Bojim se, imam jake bolove!"

On joj potom kaže: "Samo se opusti." Škrgućući zubima i pogledavši ga bijesno, ona poviče: "Ne govori mi to!"

Dok Jordan stenje od boli, Jonathan šokirano pogleda u kameru i usnama oblikuje vapaj nemoći.

Pratitelji su imali zanimljive komentare na ovaj događaj

"Kad je sprovod?" upitao je netko.

Drugi je dodao: "Rekao je sve krive stvari."

Treći je rekao da je to bio "dobar poučni isječak za buduće očeve".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.