Nakon toliko problema Chrissy Teigen se konačno ostvaruju majčinski snovi

Foto: Instagram 

RIJETKO kada možemo objaviti nečiju frišku trudnoću i odmah potvrditi kojeg je spola beba, ali to definitivno možemo učiniti kad je u pitanju "kraljica" među slavnim mamama, Chrissy Teigen. A ona je upravo objavila veliku vijest: "Stiže nam sin!" 

Tu smo informaciju zapravo i očekivali jer su početkom listopada ona i njen suprug John Legend najavili da ponovno kreću u proces umjetne oplodnje sa zamrznutim muškim embrijem kojeg čuvaju već nekoliko godina. Sve to javnost već odavno zna jer je Chrissy u svom poznatom stilu "iskrena do bola", bez imalo zadrške priznala da su na taj način 2016. godine dobili kćer Lunu Simone.  

Kako je Chrissy već izjavljivala, za vrijeme ranijih postupaka IVF-a liječnici su uspjeli izvaditi 13 zdravih embrija, ali su sačuvali samo tri s najvećim šansama. Prvi embrij bio je ženski, on se nije održao. Drugi je izrastao u njihovu preslatka kćer Luna, a sada, kad se posljednji embrij dobro uhvatio, čekaju sina kojeg bi trebali dobiti sredinom sljedeće godine. 

Sa sinom koji je zapravo već dugo u planu Chrissy i Johnu ostvarit će se njihova najveća želja - proširena i potpuna obitelj, što je ona često znala isticati u svojim izjavama. 

Veliku vijest Chrissy je objavila na sebi svojstven način, u videu u kojem buduća velika seka otkriva rastući trbuh, a pod videom piše: "It's Johns!"

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz chrissy teigen, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: chrissy teigen. 

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.