Nevena Rendeli otkrila zašto se isplati putovati s djecom

DRUŠTVENE mreže televizijske voditeljice Nevene Rendeli vrve fotografijama s putovanja na koja često putuje sa suprugom Makom Vejzovićem i troje djece. Ova ponosna mama dvogodišnjih blizanki Lee i Mate i devetomjesečne Vite, nema problema s pakiranjem kovčega za cijelu obitelj. 

Često je pitaju kako joj se da putovati s djecom pa je pojašnjenje pokušala sažeti u nekoliko redaka.

“Za početak, ja obožavam putovati i ako više od deset dana provedem na jednom mjestu doslovno dobijem crve u guzici. Drugo, hajdemo biti realni, nitko mi neće pričuvati troje male djece dok ja okolo putujem i uživam. Eventualno mogu ostaviti jedno, u iznimnim slučajevima dvoje ali troje, nema šanse”, napisala je Rendeli na Instagramu.

“Treće, ne manje važno, iako ni meni nije najdraža stvar na svijetu svako malo provjeravati jesu svi suhi, jesu piškili, kakili, papali ili im samo sunce smeta, nema ništa ljepše od promatranja kako i njih putovanja mijenjaju. Pa čak i ona kratka, jednodnevna. Taj pogled koji imaju kad se nađemo na nekom novom mjestu prije nego krenu u istraživanje vrijedan je svake muke koju preživimo do odredišta. A to kako se djeca brzo adaptiraju na nova mjesta i nove prilike je za gledati i učiti. Ja uistinu vjerujem da ih putovanja čine boljim ljudima ma koliko god mali ili veliki bili”, pojasnila je uz nekoliko predivnih fotografija iz Rastoka koje s pravom nose laskavu titulu “malog raja na zemlji”.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.