Nevena Rendeli priznala: "Treće dijete odgaja se samo"

Foto: Instagram

NAJMLAĐA kćerkica voditeljice Nevene Rendeli napunila je osam mjeseci. Malena Vita unijela je pravo veselje u obiteljsku svakodnevicu, iako njena mama ponekad ima osjećaj da joj ne posvećuju dovoljno vremena.

Naime, djevojčica je stigla na svijet nedugo nakon što su blizanke Mare i Lea napunile godinu dana.

"Treće dijete u ludoj i hektičnoj obitelji gotovo se odgaja samo. S 3 mjeseca okrenula se s leđa na trbuh, s nepunih 7 propuzala, sa 7 i pol samostalno sjedi, papa krutu hranu kao velika a imam osjećaj da će uz dvije starije sestre i progovoriti ubrzo. Doduše, ja kao mama, često imam grižnju savjest da njoj posvećujemo najmanje vremena ali to je valjda sudbina 3.djeteta. Tješim se da će ona biti najsamostalnija i najsnalažljivija u životu, kako joj i ime sugerira", napisala je Rendeli na Instagramu pa upitala mame s troje djece slaži li se s njom.

„Imamo blizance od godinu i pol i bebu od 4 mjeseca, da, i kod nas je ista situacija“, napisala je jedna pratiteljica, dok druga misli potpuno suprotno: „Pa ne baš, ja sam baš trećoj posvećena, ali prvi i druga su stariji“.

„Kažu, što ih je više, to je jednostavnije“, poručila je treća.

Nevena Rendeli je poznata po svojim iskrenim objavama u kojima nerijetko za savjet pita pratitelje. Nedavno ju je tako zanimalo kako se nositi s izljevima bijesa, ali jedan od prijedloga ju je zgrozio. Jedna mama je zaključila kako je njeno dijete samo jednom imalo tantrum te ga je smirila "malo ga lupivši po guzi" što se drugima nikako nije svidjelo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.