Nevjerojatna slučajnost: Braća blizanci postali očevi dječaka na isti dan

DOBRE stvari uvijek dolaze u paru. Da je to točno reći će vam braća blizanci Patrick i Paul Young koji su postali očevi dječaka na isti dan.

Patrickova supruga Ashley Young rodila je Jacka Todda Younga 19. rujna u 18:01 po američkom vremenu u bolnici u Woodburyju. 

Istog dana, nakon 30 sati trudova, Paulova supruga Felicia Young rodila je Jackovog bratića u 23:49 u bolnici u blizini grada Hastingsa.

"Ashley i ja smo godinama pokušavali imati djecu, ali nije uspijevalo. Nismo imali pojma da pokušavaju i Paul i Felicia", rekao je Patrick za "Good Morning America".

Ipak, braća su doznala da će postati roditelji, ali nisu mogli ni sanjati da će se to dogoditi na isti dan.

"Termini porođaja se nisu poklapali. Patrick je poslao poruku da kreću u bolnicu, a Paul mu je odgovorio da smo mi već stigli", prisjetila se Felicia.

"Sigurna sam da će skupa slaviti rođendane. Mislim da će im cijela ova priča biti prilično kul, barem do tinejdžerskih godina", dodala je Ashley.

Novopečeni očevi Patrick i Paul rođeni su sa samo dvije minute razmaka 1988. godine. Oduvijek su bili bliski, a potpuno slučajno rođenje njihovih sinova na isti dan još ih je čvršće vezalo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.