Ovo je dokaz da s rođenjem djeteta postajete bolja osoba

Foto: Instagram/Facebook

JESTE li i vi  drage mame shvatile tu čarobnu promjenu otkako ste postale majke?

Smatrate li same sebe sada boljom osobom nego što ste bile prije? Nekako ste suosjećajnije, brižljivije, pažljivije, ali ste i puno više, unatoč kroničnom nedostatku vremena, posvećene sebi, svojim ciljevima, svojim snovima?

Djeca to očito izvuku iz nas, jer kada jednom postanete mama, prije svega shvatite da imate moć postati super multitasking žena, koja s obje ruke može hendlati i djecu i karijeru. Zašto ne? Nismo svi isti, naravno no, dok netko smatra da bi samim time što su postale majke, žene trebale i morale zanemariti svoju karijeru, ili neminovno upasti u zamku isključivog majčinstva, postoje dokazi da to uopće nije i ne mora biti tako.

Dokaz je i Hein Koh, talentirana umjetnica i mama blizanki koja je, nakon njihovog rođenja, ovim  postom skrenula još veću pozornost na sebe.

Objavila je fotografiju na kojoj ona radi, a njene kćeri istovremeno papaju.

"Nisam planirala zapostaviti svoju karijeru samo zato što sam rodila dvoje djece. Moguće je raditi i jedno i drugo, biti dobra i na jednom i na drugom polju i zbog toga dodatno smatram da sam rođenjem svoje djece samo postala puno bolja osoba. I ne samo osoba. Postala sam još bolja umjetnica".



"Naučila sam biti efikasna do srži, posložiti svoje prioritete u danu, znati kada ću se posvetiti djeci, a kada svom radu. Naučila sam  toliko toga napraviti odjednom, čak i kada sam neispavana i izmoždena, jer osjećam da iz svih tih mojih novih emocija i saznanja, izvire jedna novootkrivena motivacija.

Biti mama je definitivno izazov, čak i najveći izazov od svih, ali ako znate kako se postaviti prema izazovima života, znajte i da ćete iz sebe tako moći izvući maksimum. I zbog toga sam definitivno postala puno bolja osoba nego prije", napisala je. 

Zato se drage mame slobodno ugledajte na nju, jer to što ste rodile djecu, ne znači nužno da vaš život i vaši snovi sada moraju stati na neko vrijeme. Štoviše - izvucite iz tog izazova najviše što možete i vidjet ćete koliko toga stvarno možete postići.

Vjerujte u sebe, i vi možete postići puno više nego što mislite. Neka vas vaša vlastita djeca motiviraju da budete još bolje i još uspješnije. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.