Nikada, ali nikada nećete pogoditi zašto je ovaj bebać spremljen u ovu “cijev”

Foto: Reddit

PRIZNAJEMO, prvi pogled na ovu fotografiju prilično nas je izbezumio i podsjetio na neku jako lošu šalu.  Netko će pomisliti da je riječ o Photoshopu ili nekoj prastaroj spravi za mučenje. Što drugo?

Međutim – nije. Ne samo da nije riječ o nekoj lošoj, staroj šali već jednoj od novijih medicinskih novotarija za djecu. Potrebnijih od mnogih oku ugodnijih naprava.

Ovo je “cijev” u koju se smjesti beba kako bi je se moglo dobro snimiti rentgenom. I koliko god pogled na bebu u ovakvoj jednoj cijevi može biti nelagodan svakom roditelji I gledatelju, ova cijev zapravo omogućuje da se beba ne izlaže dugo rentgenskim zrakama, a da se snimi kako treba.



Riječ je dakle o vrlo dobroj napravi, složit će se svi nakon što saznaju njenu pravu svrhu, no priznajemo – da nismo pogledali objašnjenje sigurno bi imali štošta za reći. Štošta zbunjujuće I smiješno. Jer, doista – ova fotografija koja je nedavno objavljena na Redditu, zaista nam mami osmjeh na lice. Široki osmjeh ili kiseli osmjeh. I nismo jedini jer je ova fotografija nakon objave doista izazvala salve smiješnih komentara.

Želite li znati malo više o toj novoj rentgenskoj mašineriji za bebe, nazvane Pigg-O-Stat, pogledaj ovaj promo video u kojem je odlično objašnjena njegova svrha.


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.