Obitelj pokojne pjevačice obilježila njen 43. rođendan: Vidjet ćemo te opet

PJEVAČICA Aaliyah je umrla 2001. godine u zrakoplovnoj nesreći s još sedam osoba dok se vraćala u SAD s Bahama nakon snimanja spota za svoju pjesmu Rock the Boat. Imala je 22 godine.

Njeni voljeni čuvaju sjećanje na nju više od 20 godina nakon njezine smrti. Obitelj pokojne R&B umjetnice, pet puta nominirane za Grammyja, u nedjelju je obilježila njen 43. rođendan, podijelivši fotografiju cvjetnog aranžmana okruženog svijećama uz njenu neobjavljenu izvedbu pjesme Ave Maria.

"Tebi, naša ljubavi, cvijeće odozgo, svijeće sa svijeta. Vidjet ćemo te opet. Uživamo u sjećanju na dan kad te Bog poslao. Vidjet ćemo tebe i tvoje prijatelje opet, ne još, ne još", napisali su u opisu. "Mama, tata, Ra, svi koji su te istinski voljeli i vole te još uvijek. Zauvijek."

Podijelili su i fotografiju pjevačice s još jednom rođendanskom porukom. "Sretan rođendan, curice! Danas slavimo tvoj život, naslijeđe i lijepu dušu. Donijela si toliko svjetla i strasti svima koje si upoznala i svemu što si postigla. Ostaješ zauvijek u našim srcima i mislima", napisala je obitelj.

Missy Elliott odala je počast svojoj pokojnoj prijateljici, objavivši fotografiju i iskrenu rođendansku poruku na Twitteru. "Djevojčice, iako nisi ovdje u fizičkom obliku, tvoj duh još uvijek živi! Tvoj utjecaj je vječan! Još uvijek si bezvremenska. Tvoj rad i stil još uvijek utječu na novu generaciju", napisala je 50-godišnja Elliott. "Sretan rođendan, Aaliyah. Mnogi te vole i nedostaješ. Volim te."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.