Oca prozvali zlostavljačem jer je sina nasilnika natjerao da bude vegan 30 dana

Foto: Shutterstock

AUSTRALSKI otac našao se na udaru kritika jer je svog sina mesoždera natjerao da mjesec dana bude vegan. Otac je to učinio jer je tinejdžer zadirkivao svoju 14-godišnju sestru zbog odluke da postane veganka.

"Kći je prije 12 mjeseci odlučila biti veganka. Prihvatio sam to jer je obećala da će si sama kuhati. To je bila najmanja promjena kroz koju smo ikad morali proći. Dajem joj novac za hranu koju bi ionako pojela, ali ona je sama kupuje i kuha", pojasnio je otac na Redditu.

No njegov 16-godišnji sin nije olako prihvatio novi režim prehrane svoje sestre pa ju je maltretirao zbog te odluke. Unatoč tome što su ga roditelji više puta kaznili, nastavio je mučiti sestru. Otišao je toliko daleko da se pravio da joj je bacio svu vegansku hranu.

"Uzeo je sve što si je kupila za tjedan dana i sakrio. Glumio je da je sve bacio. Bio sam ljut", dodaje otac.

Kako bi sina naučio poštovanju, natjerao ga je da i sam postane vegan na 30 dana.

"Poludio je zbog toga i nazvao baku i djeda. Roditelji su me nazvali, bili su bijesni, rekli su mi da ga zlostavljam. Na kraju sam im poklopio. Ostatak obitelj misli isto, a sad mi i neki prijatelji govore da sam pogriješio. Briga me. Sam si je kriv. Još uvijek ima nešto džeparca i može ga potrošiti na meso ako želi", zaključio je otac.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.