Oglasila se influencerica koja je pozirala sa 7-mjesečnim sinom na rubu balkona

INFLUENCERICA i modna dizajnerica Camila Coelho suočava se s brojnim kritikama zbog fotografija s nedavnog putovanja u Pariz sa svojim malim sinom Kaiom. 34-godišnjakinja prvi je put podijelila fotografiju u Francuskoj sa svojim sedmomjesečnim sinom pozirajući na balkonu s pogledom na Eiffelov toranj u pozadini. Komentatori su primijetili da iako je slika bila lijepa, bio je iznimno opasan potez staviti dječaka na sam rub balkona.

"Bebe i balkoni ne idu zajedno. Ti si moja omiljena modna blogerica i sigurna sam da si imala kontrolu, ali bit će drugih wannabe blogerica koje će pokušati rekreirati ovu sliku i potencijalno izložiti svoje bebe opasnosti", "Potrebna je sekunda da se dogodi nesreća. Nije vrijedno rizika zbog fotografije'', samo su neki od komentara.

Iako se Coelho nije osvrnula na negativne komentare ispod svoje objave, ipak je podijelila video na istom mjestu. U snimci, snimljenoj iz daljine, ona opet stoji na balkonu blizu ograde i pije iz šalice čaja za kojom njezin sin Kai poseže.

"Pauza za čaj uz najbolje društvo i pogled", napisala je u opisu videa.

Dok je više ljudi komentiralo njezin potez, Coelho i dalje šuti, a opcija komentiranja ispod sporne objave još uvijek je otvorena. Neki su se pitali je li objavila video kako bi namjerno izazivala sve one koji su izrazili zabrinutost.

"Razočaravajuće... Počinjem misliti da namjerno plašite ljude, ali, naravno, sve za lajkove", mišljenje je jednog komentatora, a spomenuti video ubrzo je obrisan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.