Ona je čudo od djeteta, a Sinatru skida bolje no itko

Foto: Instagram

DJEVOJČICA koja je ovih dana oduševila društvene mreže izvedbom Fly me to the Moon već je velika zvijezda, a prije nekoliko dana svoj je talent, s mamom pijanisticom, pokazala i prvoj dami Amerike.

Ona je Sophie Fatu, mala pjevačica, glumica i model. O njoj se već naveliko piše po svjetskim medijima, a iako najpoznatija po svojim interpretacijama njenog omiljenog pjevača Franka Sinatre, Sophie je vrlo uspješna i kao model. Angažirali su je čelnici više od 50 modnih svjetskih brendova, pa čak i slavna Kim Kardashian za brend Kardashian Kids. 

No sve to ostaje u sjeni kad malena pusti svoj glas.

Dok djeca njene dobi još uvijek radije slučaju dječje pjesmice, ona je odavno shvatila da je Sinatra njen idol, a njenih se izvedbi sigurno ne bi posramio ni sam glazbeni velikan.

Za njen talent kriva je mama Victoria Fatu, pijanistica i pjevačica, koja je malenu zarazila glazbom, a sada joj pomaže ostvariti zavidnu karijeru. Rezultat? Upravo je ona odabrana da, s mamom na klaviru, otpjeva pjesmu pred prvom damom Amerike.  

A sve se to dogodilo zahvaljujući YouTubeu, gdje su je fanovi otkrili, nakon brojnih izvedbi koje je objavila njena mama.

Kako malena zvuči i zašto je već sada postala toliko slavna, poslušajte sami i procijenite. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.