Osnovnoškolac iz Bregane napisao pismo ravnatelju. Vrijedi ga pročitati

PISMO koje se posljednjih nekoliko sati dijeli na Facebooku je sve što morate danas vidjeti. Raznježit će vas, izmamiti suzu radosnicu, a moglo bi izazvati osjećaj ponosna. 

Pismo je napisao učenik trećeg razreda Osnovne škole Milana Langa a njegove riječi su upućene ravnatelju škole, Igoru Matijašiću. On ga je i podijelio na svom Facebooku te nije skrivao koliko mu znače dječakove pohvale.

Kako kaže, ova poruka "jednog prekrasnog mladog bića izmamila mu je istovremeno i osmijeh i suzu radosnicu".

"Ovo je još jedan dokaz zašto je rad u školi najljepši posao na svijetu. Rečenice koje je napisao Viktor za mene imaju veći značaj od svih materijalnih stvari na svijetu zajedno", iskreno je dodao.

"Dragi ravnatelju! Sjećam se prvog razreda kada sam dolazio rano u školu prije svih i bilo mi je dosadno. Onda ste me vi pitali hoću li igrati šah. To mi je puno značilo. Uvijek ste nasmijani i veseli. Sviđa mi se to što ste marljivi i uporni. Uvijek pohvalite nečiji rad. Brinete se za djecu, učitelje i ostale radnike u školi. Uživam u aktivnostima u školi. Sviđa mi se učionica na otvorenom i školsko igralište. Htio bih s vama igrati ping pong. Puno radite i zato zaslužujete duge zimske praznike", napisao je dječak.

Njegovo pismo izazvalo je brojne pozitivne reakcije.

"Kako lijepo! Oni pamte te neke naoko sitne i nebitne, a tople i ljudske stvari", jedan je od komentara.

"Igore ovo je znak da radiš izvrstan posao", zaključak je drugog.

Mnogi su se složili s dječakovim riječima pa su zaključili kako ovaj ravnatelj zbilja zaslužuje javnu pohvalu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.