Ovaj je tata sam porodio svoju zaručnicu i sve to snimio

Screenshot: Youtube 

KADA SU njegovu zaručnicu usred noći, u 3 i 30 u nedjelju, uhvatili snažni trudovi 35-godišnji Martin Boyce nije digao paniku već je spremno pomogao pri porodu svoje kćeri Isabelle. Cijeli se događaj dogodio u njihovoj obiteljskoj kući u engleskom gradu Leicesteru. 
 
Trudovi su krenuli ranije te su se oboje počeli spremati za bolnicu. Nazvali su roditelje i babicu u bolnicu, u međuvremenu je stigla i Martinova majka Polly. Trudovi još nisu bili neizdrživi te su oboje mislili kako još imaju dovoljno vremena do poroda. No, onda je počelo. 

Dok je Martin spremao posljednje stvari njegova je zaručnica Holly Dawson počela panično vrištati jer je osjetila da beba stiže. 

Martin i njegova majka Polly smjestili su je na pod u boravku, Martin je namjestio i kameru koju je već spakirao za bolnicu, Polly je već bila na telefonskoj vezi s bolničkom babicom koja je krenula k njima u nadi da će, naravno, stići na vrijeme. 
 
No, nije, jer porod je trajati prilično kratko. Nakon samo 40 minuta od kada je osjetila prve snažne trudove Holly je instinktivno osjetila kako je vrijeme da počne tiskati. Namjestila se u klečeću pozu koja joj je najviše odgovarala te počela snažno tiskati sa svakim trudom. Martin je poslije priznao kako je mislio da će njegova uloga na ovom porodu biti samo ona klasična, držanje za ruku i bodrenje svoje zaručnice međutim i njemu je priilikom cijele te porođajne zbrke proradio instinkt. 


 
"U trenutku kada se glavica već počela nazirati nisam imao druge nego priskočiti iza i pomoći da moja malena kćer izađe van. Nešto sam već znao i sam, nešto nam je rekla babica preko telefona i kada je malena izašla gotovo 10 dugih sekundi nije pustila glas. No, progurao sam je Holly kroz noge kako bi malenu prislonila na svoju kožu i tada se konačno čuo tihi plač. Emocije su nas preplavile. S obzirom da smo bili prepušteni sami sebe, bez adekvatne stručne pomoći, moram priznati da su instinkti odradili posao. Da sam ikada razmišljao kako će porod proći ne bih ni pomislio da sam u stanju napraviti nešto takvo ", izjavio je Martin za britanski Daily Mail.
 
Babica je stigla uskoro te su bebicu naknadno prevezli u bolnicu na pregled gdje je ustanovljeno da je posve zdrava, ali malo pothlađena te su je ostavili da se samo malo zgrije. 
 
Tek kada je sve bilo gotovo, sjetio sam se da je kamera sve to snimila i toliko sam sretan što ćemo ove nezaboravne trenutke imati zabilježeljene kako bi i naša mala Isabelle jednog dana imala prilike vidjeti kako je došla na svijet. 
 
Cjelokupna priča objavljena je u Daly Mailu, a video je postao hit i na youtubeu te ga i vi ovom prilikom možete vidjeti:

 
 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.