Ovi slavni roditelji zagovaraju zajedničko spavanje sa svojom djecom

Foto: EPA

ZAJEDNIČKO spavanje jedan je od onih uvijek kontroverznih roditeljskih izbora. I dok neki roditelji osuđuju zajedničko spavanje s djecom i smatraju kako bi zbog sigurnosti mališani već od samog rođenja trebali spavati samostalno, ima i onih koji tvrde kako je upravo ova navika najbolja za povezivanje s djetetom, ali i kvalitetu njegovog sna, donosi portal Mom. Također postoje mnogi slavni roditelji koji zagovaraju zajedničko spavanje sa svojom djecom i javno to priznaju.

Alicia Silverstone

Glumica Alicia Silverstone nikada se nije sramila podijeliti neke od svojih neuobičajenih roditeljskih metoda, stoga mnogima nije bilo nikakvo iznenađenje kada je otkrila da još uvijek spava zajedno sa svojim sinom Bearom, koji je tada imao 11 godina.

Mayim Bialik

Glumica i zvijezda Teorije velikog praska Mayim Bialik otvorena je zagovornica takozvanog privrženog roditeljstva, što između ostaloga uključuje i zajedničko spavanje. Kako je otkrila u intervjuu s Andersonom Cooperom sa CNN-a 2013. godine, njezina obitelj imala je čak i dvostruki podni krevet kako bi bila sigurna da ima mjesta za oboje njezine djece.

Julia Fox

Glumica i bivša djevojka Kanyea Westa Julia Fox javno je otkrila da njezin dvogodišnji sin Valentino stalno spava s njom u krevetu iako ima svoju sobu. "Iako ima svoju sobu i krevet, nikada ne spava tamo. Još uvijek spava sa mnom i baš me briga.''

Kristen Bell i Dax Shepard

Glumica Kristen Bell jedna je od onih slavnih mama koje nikada ne kriju ni najmanje sitnice kada je riječ o roditeljstvu i izazovima vezanima uz odgoj djece. Tako je nedavno tijekom gostovanja u podcastu supruga, također glumca, Daxa Sheparda otkrila da, iako par ne dijeli krevet sa svojim kćerima, svi zajedno spavaju u istoj sobi.

Tori Spelling

Ponekad roditelji spavaju s djecom kad su mala kako bi spavali mirnije, ali isto se tako dogodi da se zajedničko spavanje pojavi tijekom prijelaznih razdoblja. Glumica Tori Spelling je 2021. godine ispričala da je, kad je njezin suprug Dean McDermott otišao iz grada na šest mjeseci zbog posla, spavala zajedno s njihovo četvero djece, od kojih nijedno u to vrijeme nije bilo beba.

Alanis Morissette

Kanadsko-američka pjevačica Alanis Morissette u medijima često otvoreno govori o izazovima roditeljstva, a nedavno je na Instagramu otkrila i kako zajedno sa suprugom još uvijek povremeno spava sa svoje troje djece.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.