Ovo je najbolji vrtić u Hrvatskoj

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

NA svega 20-ak minuta od Zagreba nalazi se Velika Mlaka, a u njoj je dječji vrtić koji je proglašen najboljim u Hrvatskoj. 

Dječji vrtić Lojtrica, u osam objekata, pohađa 613 mališana koji su smješteni u jednu od 27 odgojnih skupina, pri čemu je sedam jasličkih i 20 vrtićkih. Osim redovitog programa i programa predškole, mališani koji pohađaju Lojtricu mogu sudjelovati i u sportskom programu i programu ranog učenja engleskog jezika, a od 2017. provodi se i Montessori program. Od 2016. u Dječjem vrtiću Lojtrica djeluje i igraonica za potencijalno darovitu djecu, a od kraćih programa nude se engleska igraonica te tečajevi ritmike, plesa i klasičnog baleta.

Jasličari i vrtićanci u ovom vrtiću doručkuju zobene pahuljice, razne namaze i džemove, dok za ručak imaju raznovrsna jela, od povrtnih variva, preko juha od povrća s prosom, do lazanja i salata. Za užinu se serviraju voće, sir i vrhnje sa sjemenkama bundeve i kukuruzne pahuljice s mlijekom.

DV Lojtrica, Velika Mlaka 💛💛💛 Velika Gorica

Objavljuje Gradonačelnik.hrNedjelja, 6. prosinca 2020.

Sve je to doprinijelo da Dječji vrtić Lojtrica tri puta odnese titulu najljepšeg vrtića, a od prošle godine i najboljeg vrtića u Hrvatskoj, prema izboru koji provodi portal Gradonačelnik.hr. Prema kriterijima koje su odredili Ministarstvo znanosti i obrazovanja te Agencija za odgoj i obrazovanje vrtić u Velikoj Mlaki ocijenjen je kao najbolji u zemlji, a prema broju lajkova u kategoriji velikih gradova osvojio je drugo mjesto.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.