Pogledajte kako je princeza Charlotte izgledala na prvi dan vrtića

Foto: Twitter/Splash 

I ONA je već velika, krenula je u vrtić. 

Princeza Charlotte jučer je krenula u vrtić, što je i više nego velika prigoda za preslatku službenu objavu kraljevske obitelji koja je na Twitteru podijelila dvije neodoljive fotografije male vrtićke princeze.  

Odjevena u slatki crveni kaput ukombiniran s crvenim cipelicama te nježno ružičastim šalom i ruksakom, Charlotte je zaista izgledala neodoljivo i spremno za svoje prve velike obaveze. 

Polazak u vrtić nije mala stvar, no čini se da je princeza, koja će u svibnju ove godine napuniti tri godine, bila jako uzbuđena i sretna. 

Fotografije je snimila vojvotkinja od Cambridgea koja je bez sumnje bila vrlo ponosna na svoju malu djevojčicu, na njen prvi dan vrtića u Willcocks School of Nursery.

Škola je udaljena desetak minute vožnje od kraljevske palače, a kako su mediji doznali, princ William i vojvotkinja Kate za nju su se odlučili jer su impresionirani stručnim timom koji tamo radi. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz princeza Charlotte, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: princezu Charlotte. 

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.