Pop zvijezde progovorile o trudničkim tegobama koje ih muče

TRUDNE članice najpopularnijeg ženskog pop benda na svijetu, Little Mixa, Leigh-Anne Pinnock i Perrie Edwards, bore se s otečenim gležnjevima. Podijelile su muke natečenih gležnjeva i teške odjeće na setu svog spota Heartbreak Anthem.

Dvije od tri članice Little Mixa trenutno su trudne, ali prije nego što su to otkrile javnosti, snimale su glazbene spotove i skrivale svoje trbuščiće. Obje su u ranoj fazi trudnoće morale nositi tešku odjeću i korzete.

U sklopu snimanja spota za pjesmu Heartbreak Anthem nastao je i popratni video u kojem je prikazano što se događalo iza kulisa. Djevojke su razgovarale o zahtjevnosti snimanja spota s obzirom na svoje trenutno stanje.

"U ovim spotovima punim glamura i šljokica živimo naš dječji san, ali sad je ipak malo izazovnije nositi teške kostime i cijeli dan plesati zahtjevne koreografije", otkrile su.

"Vjerojatno sutra neću moći stati na noge, ali vjerujem da će spot sjajno izgledati i da će se sve skupa isplatiti", dodala je Leigh-Anne komentirajući svoje otečene gležnjeve.

Perrie i Leigh-Anne objavile su vijesti o dolasku prinova još u svibnju, a vjeruje se da bi trebale roditi otprilike u isto vrijeme.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.