Popularna youtuberica se slomila pred kamerom i progovorila o gubitku djeteta

POPULARNA youtuberica Rebecca Zamolo je u svom novom emotivnom videu odlučila progovoriti o spontanom pobačaju s kojim se suočila.

Na svom YouTube kanalu je sa suprugom Mattom Slaysom otkrila tužnu vijest pred 10 milijuna pratitelja.

"Ovo je dio našeg života koji dosad nismo podijelili ni s kim", ispričala je u suzama te otkrila kako se spontani pobačaj dogodio u 9. tjednu trudnoće.

Naime, prije četiri godine Zamolo je operirana radi uklanjanja debelog crijeva, što je spasonosni postupak koji joj, pak, otežava rađanje djece.

"Matt i ja oduvijek smo željeli imati obitelj. To je bio naš san oduvijek", kaže ona, dodajući da su IVF terapiju, odnosno postupak medicinski potpomognute oplodnje, započeli prije godinu dana.

Samo nekoliko dana nakon što su otkrili da je trudna, saznali su da je imala biokemijsku trudnoću te da je doživjela rani gubitak trudnoće. Nedugo nakon toga su se podvrgnuli još jednom IVF postupku te je Zamolo opet trudna.

Sretnu vijest je otkrila mami i sestri koje su se nešto ranije ponudile da joj budu surogat majke. Nažalost, u 9. tjednu trudnoće na redovnom pregledu je saznala da njezinoj bebi ne kuca srce.

"U tom trenutku činilo se kao da je sve gotovo. Cijeli ovaj plan, cijela ova trudnoća bila je gotova. Nismo to ni očekivali. U tom trenutku šanse za pobačaj su bile manje od 6 posto", ispričala je dodavši kako su bili potpuno nespremni.

Iako je svjesna da ne bi trebala kriviti sebe, priznaje da se često pita je li trebala nešto drugačije napraviti.

Na kraju je objasnila kako vjeruje da je važno podijeliti ovo iskustvo s obožavateljima, a ne skrivati ​​emocionalnu stvarnost. Osim toga, osjećala se usamljeno tijekom teškog perioda života, a i kao da joj nije dopušteno govoriti o svojoj tuzi.

Nekoliko dana prije nego što je svojim pratiteljima otkrila sve ovo, na Instagramu je napisala: "Biste li otkrili nešto osobno iako vas je učinilo ranjivim, a znate da to može pomoći drugima?" prenosi People.

Njezin video je u samo jednom danu pregledan više od 2.5 milijuna puta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.