Poštar u sandučiću našao djetetovo pismo ocu na nebu. Adresa je Oblak 9

JEDAN poštar ostao je dirnut omotnicom koju je pronašao pri pražnjenju sandučića u Leicesteru. Na njoj je dječjim rukopisom bilo ispisano: "Tati u raju, Oblak 9."

Poštar, koji nije htio otkriti svoje ime, krenuo je u potragu za roditeljima djeteta kako bi mogao vratiti pismo.

"Danas sam ispraznio poštanski sandučić i našao pismo ocu u raju, na Oblaku 9", stoji na Facebook stranici Spotted Braunston.

"Pokušavam pronaći roditelje djeteta jer bih htio nešto učiniti za to malo dijete. I sam sam ostao bez oca, kao odrasloj osobi mi je to teško palo pa mogu samo zamisliti kako je djetetu", pojasnio je te zamolio ljude za bilo kakvu korisnu informaciju.

Brzo je otkriveno da je pismo napisala djevojčica, a poštar je stupio u kontakt s njenom mamom Sarom Tully.

"Otvorila sam Facebook i imala što vidjeti. Šokirano sam rekla starijoj kćeri: O, Bože, to je Siannino pismo", otkrila je majka za Fox News.

Pojasnila je i da njena kćerkica Sianna piše pisma svom pokojnom ocu, koji je umro kad je imala četiri mjeseca, za svaku priliku poput njegovog rođendana ili Dana očeva. 

"Posvuda imamo njegove fotografije, kako bi ga mogla gledati", dodala je Sarah.

Kad je Sianna upitala majku gdje njezin otac živi, ona je odgovorila: "Na nebu, na Oblaku 9." I tako djevojčica svake godine nekoliko puta šalje pisma svom ocu na tu adresu.

Dirljiva priča dirnula je korisnike Facebooka.

"Ovo je podsjetnik da cijenimo i volimo naše očeve dok su tu", "Prekrasno", komentari su nekih.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.