Potpuno beskorisne metode za poticanje trudova

Foto: Instagram
 
KAD se termin opasno približi, trbuh postane golem, a normalan život gotovo nemoguć, mnoge trudnice spremne su isprobati sve što im padne na pamet kako bi potaknule porod.
 
Od bapskih priča do modernih načina poticanja poroda, no sve vam to neće pomoći da se beba odluči požuriti.
 
Jedenje svježeg ananasa
 
Jedina prednost jedenja ananasa je što je ukusan i što ćete pojesti voće. Šanse da će potaknuti trudove jednake su šansi da će to učiniti bilo koje drugo voće, gotovo ravne nuli.
 
Seks
 
Seks u posljednjim tjednima trudnoće može izgledati kao prava vratolomija. Osim ako nemate golemu seksualnu želju, ne vjerujte pustim obećanjima da će orgazam potaknuti trudove, jer vrlo vjerojatno neće!
 
Budite okruženi bebama
 
Jeste li kada dobili ovaj savjet? Dječji plač navodno potiče lučenje oksitocina i može požuriti porod. Naravno, ne djeluje, ali je dobar način za pripremiti se za vlastitu bebu. 
 

Pritisak određene točke na stopalu
 
Iako kolaju priče kako pritisak na određeno mjesto na stopalu, neposredno ispod palca, može ubrzati porod, pokušajte i uvjerite se da doista ne djeluje.
 
Vožnja bicikla i mnogo hodanja
 
Mnogo kretanja navodno potiče trudove, no zapravo jedina stvar koja može potaknuti trudove je bebina obavijest da je spremna za dolazak na ovaj svijet.
 
Jedenje začinjene hrane
 
Ovo je u redu isprobati ako volite začinjenu hranu. Ako ne volite, ne morate ni pokušavati!
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.