Poznata holivudska glumica iznenadila obožavatelje "dječjim" vijestima

Foto: Splash/Instagram

KAKAV obrat!

Iako je slavna holivudska glumica Cameron Diaz do nedavno javno pričala da se nikad nije vidjela u ulozi majke te da ne smatra da bi žena trebala imati dijete da bi bila potpuna, svijetom je sada odjeknula malo drugačija vijest. Gotovo da nema svjetskog medija koji nije prenio vijest kako su Cameron Diaz i njen suprug, glazbenik Benji Madden, ipak odlučili proširiti svoju obitelj.

>>Cameron Diaz otvoreno priznala zašto nikada neće biti mama<<

Na taj su se potez, otkrili su izvori bliski paru, odlučili nakon gotovo dvije godine braka, međutim par ne planira trudnoću, već su se odlučili za posvojenje. 

Tako je već poznato da Cameron i Benji žele posvojiti dijete iz SAD-a te su već započeli sa službenim procesom posvojenja.

"Cameron je jako uzbuđena", javlja izvor blizak paru, "a iako su i dosad bili jako sretni u braku, smatraju da će dijete upotpuniti njihovu obitelj".

"Par je svjestan da proces posvojenja može trajati još dugo, no Cameron je navodno već sada jako nestrpljiva", javljaju mediji u kojima je otkriveno još detalja.

Naime, par je navodno odlučio da će posvojiti dječaka, a velike su šanse da će ga nazvati Emilio, prema pokojnom ocu slavne glumice, koji je umro 2008. godine.

U svakom slučaju, o vijestima o proširenju obitelj slavnog para sigurno ćemo još čitati.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Cameron Diaz, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Cameron Diaz.
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.