Predivan trenutak kada djevojčica zamjeni prodavača za Djeda Božićnjaka, a on ispuni njene snove

Screenshot: Youtube

ŠTO djeca znaju. Ako u ovo predblagdansko vrijeme sretnu običnog čovjeka s dugom bijelom bradom nije li logično da pomisle kako su upravo sreli pravog Djeda Božićnjaka? Posebno ako ga sretnu u šoping centru. Pa valjda svako dijete zna da je svaki djedica u šoping centru, ako ima bradu i obučen je u nešto crveno, baš onaj koji čeka samo njih. Dobro oni znaju da je i djedici nekada vruće u odjelu pa se skine i da sada ima puno posla pa radi u svakom dućanu. 
 
Takav presladak slučaj zabilježila je majka jedne djevojčice u Walmartovom centru u West Virginiji gdje se malecka odmah prilijepila za prodavača, a koji, ruku na srce, doista podsjeća na "radnog" djedicu. Srećom, on nije uništio njeno oduševljenje objašnjavanjem kako on nije taj za kojeg ona mislil da on jest te se upustio u razgovor s njom kao da on doista jest Santa, kako mu se obratila. 
I ne samo to - striček ju je lijepo pitao, hoće li dobiti što za Božić, odnosno je li bila dobra cijele godine. Malecka je odmah prihvatila igru i porazgovarala s njim kao velika, sve dok ju majka nije podsjetila kako Djed ima puno posla jer mora još puno raditi i porazgovarati s još jako mnogo djece. 
 
Ovaj slučaj nije ništa posebno, nit je vijest niti je važan događaj, no ostaje činjenica kako se dječja vjera u Djeda Božićnjaka ne bi smjela narušavati čak niti kod ovakvih banalnih situacija. 
Lijepo je stoga znati da su ljudi spremni na glumu poput ovog prodavača, sve kako bi dječja vjera ostala čvrsta. Dok jednog dana ne shvate.

 
 
 
 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.