Roditelji su prvi put otputovali bez djece pa ih nazvali. Reakcija tate je hit

Nicky i Ashley Tella u braku su pet godina. Prije tri godine dobili su prvu kćer, a prije godinu dana i drugu. Iako uživaju u roditeljstvu, poželjeli su se odmoriti.

"Mi zapravo ne provodimo puno vremena odvojeni od naše djece. Živimo u San Diegu, nemamo blizu bake i djedove pa nikad nismo nigdje otišli bez djece", izjavila je Ashley za Newsweek.

Međutim, nedavno se sve promijenilo. Nakon što su se preselili bliže obitelji, prošle godine organizirali su dva spoja bez djece. Nedavno su, na nagovor baka i djedova, odlučili otputovati na vjenčanje prijatelja na Havaje.

"Bilo je to prvi put da smo daleko od djece dulje od jednog dana. Oklijevali smo oko toga trebamo li ići, ali nam je bilo jasno da trebamo malo vremena samo za nas dvoje. Moji roditelji su nas nagovorili da otputujemo sami", dodala je Ashley.

Prvu noć, kaže, spavali su kao nikad. Kad su se pošteno odmorili, nazvali su roditelje da čuju kako je kod kuće.

"Starija kći pitala je zašto je nismo poveli, a onda nam je rekla da joj nedostajemo. Tada sam primijetila da su suprugu zasuzile oči", prisjetila se.

@ashcasarez Not me getting his tear in 4k 💧🥹 ok we arent used to this. We get like 1 date abyear so we struggggggle when we leave hahaha. #parents #parenting #motherhood #fatherhood #parentingtips #husbandwife #momanddad #parenthood #parentlife #parentinghumor #momlife #momof2 #fypツ ♬ original sound - Ashleytella

U tom trenutku krenula je snimati svog partnera, a njegovu reakciju na videopoziv s djecom objavila je na TikToku i raznježila mnoge.

"Nadam se da će ljudi shvatiti da je u redu pokazati svoje osjećaje. Očito, bez obzira na to koliko ste uzbuđeni što ćete odmoriti od svoje djece, na kraju će vam nemoguće nedostajati", zaključio je emotivni tata Nicky.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.