Roditelji progovorili o trenutku kada su pronašli sina koji se predozirao: Imamo PTSP

DR. LAURA Berman je terapeutkinja za seks i ljubavne veze te voditeljica TV emisije na Oprinoj OWN TV mreži. Nedavno je sve šokirala progovorivši o gubitku 16-godišnjeg sina koji se predozirao lijekovima koje je nabavio na društvenim mrežama.

Unatoč boli s kojom se pokušavaju nositi, ona i suprug Samuel Chapman su odlučili javno govoriti o detaljima noćne more s kojom su se suočili. Pojavili su se u podcastu True Crime Daily gdje su otvoreno razgovarali o tuzi, a podijelili su i detalje vezane uz smrt njihovog sina Sammyja koji se predozirao snažnim lijekovima koje je nabavio na Snapchatu.

"Pronašli smo ga na leđima dok su mu usta bila puna povraćotine", rekao je Chapman u podcastu, prisjećajući se onoga što je vidio kad je ušao u sobu. "Morao sam reanimirati vlastitog sina ili barem pokušavati to napraviti dok bolničari ne dođu."

Priznao je kako se od tada pokušava boriti sa "strašnim PTSP-om" dodajući kako "nitko ne bi trebao prolaziti kroz to".

I njihovo preostalo dvoje djece, Ethan i Jackson, još uvijek se bore sa spoznajom da je njihov brat preminuo, prenosi Today.

"Rekao bih da im ne ide baš sjajno", rekao je Chapman objasnivši kako su se njihovi sinovi promijenili i postali osjetljiviji te da, osim vremena, ne postoji čaroban recept koji će pomoći da se izbore sa svim emocijama s kojima se trenutno nose.

"Mislim da kada ne bi bilo PTSP-a i neke dugotrajne nervoze, tuge i bijesa, mi ni ne bismo bili ljudi", zaključio je.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.