Roditelji stavili mikrofon na dijete pa snimili što govori dok borda

Foto: TikTok

ČETVEROGODIŠNJA djevojčica Aubrin oduševila je internet razgovorom koji vodi sama sa sobom dok borda. Njezin tata Robert ju je ozvučio. U odijelo za snijeg stavio joj je mikrofon kako bi mogao uhvatiti njezine misli. Na kraju je video objavio na TikToku, gdje je postao viralan.

"Idemo, tata", kaže Aubrin na početku videa. "Idemo našim tajnim putem." Dok vijuga kroz snijeg, Aubrin shvaća da je pred njom težak put.

"Neću pasti… Možda i hoću. To je u redu, svi padamo", nastavlja djevojčica mrmljati si u bradu. Nekoliko puta je doista i pala, ali svaki put se nasmije i podigne. 

"Kakav si ti to dinosaur?" upitala je samu sebe pa si i dala odgovor: "Powder-saurus!"

@chasing.sage We mic’d up our 4 year old while snowboarding.🥰 #fatherdaughter #dadlife #snowboarding #micdup #cuteness #wholesome #familytime #raddad #fatherhood ♬ original sound - chasing.sage

Psihologinja Kristine Goto kaže da je ovo jedan od primjera da djeca mogu naučiti odrasle kako biti neustrašivi. 

"Djeca skaču, penju se, padaju i odmah se dižu. Kad si dijete, to se očekuje. I mi imamo sposobnost prepustiti se i zaroniti u nešto novo, ali možda zbog godina ili straha od neuspjeha to ipak ne želimo", rekla je pa pokušala potaknuti odrasle da budu znatiželjni i rastu.

"Djeca nam mogu ponuditi nove perspektive. Ne bojte se prepustiti", napomenula je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.