Rođena prva slavna beba ove godine

Foto: Instagram  

GODINA je počela obećavajuće. 

Slavna glumica je tako otvorila "sezonu" rađanja, a vijest o dolasku malenog Hayesa Albe Warrena ponosna je mama objavila na Instagramu.  

"Hayes Alba Warren 12/31/17. Najbolji dar u Novoj godini!" napisala je mama pod fotografijom novog člana njihove obitelji te dopisala: "Cash i ja zaista se osjećamo blagoslovljeno, a Haven i Honor već su opsjednute svojim malim bracom."

Maleni Hayes prvi je sin u njihovoj obitelji. Par je dosad uživao u svoje dvije djevojčice, Haven koja ima šest godina, te devetogodišnjoj Honor. Cure su jedva dočekale malog brata, a ni ponosni tata nije izdržao da ovu veliku vijest također ne objavi i na svom profilu, u nježnom pismu svojem sinu: 

"Hayes Alba Warren, ti baš znaš kako na velika vrata ući u Novu godinu. Istina, došao si malo ranije, ali znaj da sretniji ne možemo biti. Tvoja je mama najsnažnija žena koju znam i znaj, bit ćeš jako sretan što je imaš uz sebe. Imaš i dvije nevjerojatne velike seke, koje te već sada ne mogu voljeti više, i znam da ćeš jednoga dana biti jako zahvalan što ih imaš. Na tvoj prvi dan života obećavam ti da ću te voljeti i brinuti o tebi beskrajno i pružiti ti kutiju punu snova da ih sve istražiš..."  

Pismo i fotografije koje su uzbuđeni roditelji objavili na svojim profilima probudili su fanove koji su, uz srdačne čestitke, dopisali i da 2018. godina nije mogla početi bolje. 

Za obitelj Alba Warren doista i nije mogla bolje početi.  

Čestitamo! 

 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Jessica Alba, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Jessica Alba.
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.