"Ružno" novorođenče zapravo će vas očarati svojom ljepotom

Foto: Facebook/Instagram

NARAVNO da nakon sati i sati patnje neće izgledati kao bebe od milijun dolara i naravno da neće doći na ovaj svijet čisti kao suze, ali opisati čaroban trenutak prvog pogleda na bebu ružnim nije nimalo fer prema tim divnim bićima. 

Na tu nas je pomisao nagnala fotografija na koju bi u prvi mah možda mnogi čak i s gađenjem okrenuli glavu, no fotografija je zapravo toliko moćna i toliko nas je dirnula da je apsolutan grijeh nazvati je ružnom. 

Zar nije? 

 

Okruženje u kojemu je beba rasla i muka koju je pretrpjela prilikom poroda ni ne mogu od njih napraviti prinčeve i princeze i baš zato što će nakon kupanja i nakon nekoliko sati života poprimiti "ljepši" oblik, to zaista ne znači da ih se plave, smežurane i neočišćene ne treba uslikati za predivnu uspomenu na to kako su doista izgledali u prvim minutama svog života. 

Jer već nakon nekoliko dana više neće izgledati tako i vama će sigurno biti žao što nemate barem jednu ovakvu prvu fotografiju - kako god vaše novorođenče izgledalo. 

Tu je samo nekoliko primjera kakve se sve bebe rađaju - doslovno plave i s čudnim oblicima glave - ali sve to vrlo brzo dođe na svoje. 

Uostalom, čak je i pogled na bebu rođenu u netaknutom vodenjaku toliko fascinantan da bi bio čisti grijeh ne ovjekovječiti jedan ovako čaroban trenutak. Priroda u svom najdivnijem izdanju. 

No kakvi god izišli, važno je samo jedno - da je beba zdrava.

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.