Samantha Markle zarađuje više od pola milijuna kuna zbog dolaska kraljevske bebe

Foto: Youtube screenshot

JESTE li se ikada zapitali zbog čega članovi obitelji Meghan Markle toliko razgovaraju s novinarima? Najvjerojatnije zbog činjenice da svojim intervjuima zarađuju poprilične svote novca.

Naime, Meghanina kontroverzna sestra Samantha Markle na Twitteru je objavila članak britanskog tabloida The Mirror u kojem piše da zbog dolaska kraljevske bebe zarađuje više od sto tisuća dolara (preko 650 tisuća kuna). Iako inače mnogi ne bi povjerovali napisima tabloida, znakovito je da je to sama objavila, što se doima kao potvrda da je istina.

Kako joj je pošlo za rukom zaraditi toliko novca? Zahvaljujući kombinaciji intervjua, sudjelovanja u dokumentarnim filmovima i ekskluzivama koje naplaćuje dvije tisuće funti po satu, odnosno više od 16 tisuća kuna.

“Samantha ima svako pravo slaviti rođenje nećaka ili nećakinje i sigurno će govoriti o povezanosti s Meghan jer su obitelj. Nikad nije dobila ni novčića od Meghan i ima svako pravo zaraditi novac na ovaj način”, izjavio je izvor blizak obitelji Markle za The Mirror.

Meghanina obitelj ponovno je u fokusu javnosti otkako je Thomas Markle objavio privatno pismo koje mu je poslala kći, kao i odgovor koji joj je uputio. Podsjetimo, Meghan je molila oca da prestane komunicirati s novinarima i da porazgovara o problemima s njom, na što joj je predložio službeno fotografiranje za medije kojim će pokazati cijelom svijetu da su se pomirili unatoč nesuglasicama iz prošlosti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.