Samohrane mame i najbolje prijateljice zajedno žive i odgajaju djecu

SAMANTHA Best (24) i Lauren Robinson (26) upoznale su se na Instagramu prije četiri godine. Nakon što je Samantha u travnju 2021. prekinula sa svojim partnerom, odlučila se s četverogodišnjim sinom preseliti iz New Plymoutha na Novom Zelandu u Auckland kako bi živjela s Lauren i njenom petogodišnjom kćeri.

"Lauren i ja smo nerazdvojne. Zajedno smo uselile i tako nam je puno lakše. Dijelimo troškove, pomažemo si oko čuvanja djece. Uvijek znamo da ćemo si moći priuštiti i dadilju, ako zatreba, i to je super. Živim s najboljom prijateljicom, a naša djeca su poput brata i sestre", izjavila je Samantha.

Iako joj je prekid s partnerom teško pao, ona i njen bivši sada imaju zdrav odnos. Ostala je trudna s 20 godina, baš kada je trebala početi studirati pravo.

"Uživam provodeći vrijeme sa svojim sinom i nadam se da će moja i Laurenina priča inspirirati druge samohrane roditelje da se odluče na isti potez. To bi samohranim majkama moglo omogućiti bolji život. Mučila sam se dok se nisam preselila k Lauren. Bilo nam je teško. Auckland je jako skup, ja sam bila usamljena i prestrašena. Teško je ugodno živjeti kao samohrani roditelji", dodala je.

Sada svaka dva tjedna posjećuje obitelj u rodnom gradu, ali ne razmišlja o trajnom povratku.

"Moj sin kopira Laureninu kćer. Pokušava biti zreliji, naučio je i voziti bicikl gledajući nju kako se to radi. Ona mu je uzor", navodi.

Lauren i Samantha još se nisu posvađale, a ljudi smatraju da je to zbog toga što su vrlo bliske.

"Definitivno mislim da bi se svaka žena trebala preseliti najboljoj prijateljici ako ima priliku. Ako imate dobre temelje, to biste trebali probati. Zabavno je, a lakše je i uštedjeti", zaključuje Samantha.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.