Samohrani otac sina vandala prijavio policiji i javno ga prozvao na Facebooku

SAMOHRANI otac Arthur Todd bio je ogorčen kad je shvatio da je njegov 13-godišnji sin Lucas jedan od vandala koji su uništili autobusno stajalište u Seahamu u Engleskoj. 

Ipak, nije želio dopustiti da se samo tako izvuče i prođe nekažnjeno pa se svima javno ispričao na Facebooku.

"Večeras je stavljena objava o djeci koja ovo rade i žao mi je što moram reći da je jedan od tih dječaka moj sin. Neugodno mi je i sramim se što je to učinio, nisam ga tako odgajao i ispričavam se zbog njegovog ponašanja", napisao je Arthur podijelivši i fotografiju svog sina kako uništava stajalište. 

Osim toga, istaknuo je kako je pozvao policiju i da će njegov sin preuzeti odgovornost za svoje postupke. 

No, u prethodnoj objavi koja je naknadno obrisana, pisalo je kako su dečki prijetili djevojkama koje su ih fotografirale. Prema riječima njegovog tate, Lucas tvrdi da nije nikome prijetio, ali je priznao kako je tražio da obrišu sporne fotografije.

Arthur je još jednom naglasio kako mu je užasno neugodno i žao, a mnogi korisnici Facebooka su pohvalili njegovu reakciju. Iako je i sam priznao da je odluka da javno osramoti sina bila iznimno teška, to je bio način da nauči da uvijek mora odgovarati za svoje postupke.

"Neću mu dopustiti da pobjegne i sakrije se od onoga što je učinio, ne dok se ja brinem o njemu", poručio je ovaj tata.

"Vi ste roditelj koji može ponosno hodati uzdignute glave. Sramiti se trebaju oni koji pokrivaju svoju djecu", jedan je od komentara.

U međuvremenu, dječak je obavio razgovor s policijskim službenicima te je evidentiran među maloljetnim prekršiteljima, a Arthur mu je dao i dodatnu kaznu - mjesec dana ne smije ići van, a ne smije koristiti ni internet, ni Xbox. Ipak, novčanu kaznu će platiti njegov tata.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.