Sementa Rajhard čuvala poseban poklon za svoju kćer: Imam ih od šeste godine...

GLUMICA i pjevačica Sementa Rajhard je sredinom travnja rodila svoje prvo dijete, kćer Stellu. Odlučila je na društvenim mrežama skrivati njezino lice, ali rado s obožavateljima dijeli crtice iz obiteljskog života.

Tako je nedavno otkrila kako se već sada trudi svoje dijete naučiti ritmu, kako bi i ona imala vrijeme za sebe. Kako je rekla, vjeruje da djeca moraju imati raspored, a dio njihove svakodnevice su i šetnje. Otkrila je i kako izgleda njihovo prvo ljetovanje, a svojom posljednjom objavom je mnoge raznježila te podsjetila na djetinjstvo.

"Ova dva mala miša penjača koji se drže sa strane za ručkicu imam od šeste godine svojeg života. Dobila sam ih od svoje None i uspjela ih sačuvati svih ovih godina. Za mene su to bili brat i sestra", iskreno je napisala glumica.

"Sad se princeza Stella igra s njima dok mene vraćaju u djetinjstvo", zaključila je te pitala svoje pratitelje imaju li oni još uvijek svoje igračke iz djetinjstva.

Mnogi su odgovorili potvrdno te priznali da su i sami poklonili svoje igračke djeci, kao i da za njih imaju posebno značenje.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.